miercuri, 6 octombrie 2010

Ciudat


Obisnuiam sa fim un singur suflet in doua corpuri..acum suntem doar doua suflete pierdute..
E ciudat cum ajungi sa ti la o persoana,e si mai ciudat cand iti dai seama de asta.E oribil cand sti ca nu mai e langa tine,ai impresia ca ceva din tine a murit..e greu sa treci si peste ceva minor,gandeste'te cam cum e sa treci peste ceva ce a insemnat foarte mult pentru tine,cum e sa fi straight-face toata ziua si sa suferi/plangi/te macini pe dinauntru toata noaptea,cum e sa nu poti rade cu pofta la o gluma buna,ci doar sa zambesti anost,cum e sa simti ca nu iti mai gasesti locul,ca nu mai aparti nimanui.
E ciudat ce sentimente te pot incerca,e ciudat sa fi om.
Aiurea ca nu te mai poti concentra pe nimic,si tresari si la cel mai mic beep crezand ca..dar nu,nu se intampla nimic,si iti continui existenta ordinara in lipsa de altceva mai bun de facut.Oricum gandul tau e tot acolo,inidiferent despre ce a'i vorbi sau cat a'i vorbi.Si te seaca,mai ales cand dai peste cate o melodie pe care o ascultati impreuna,sau vezi vreo chestie ce sti ca'i placea,si iti amintesti,ai flashback'uri,te bantuie,te roade.
Si pana la urma ajungi sa uiti,si sa nu iti mai pese.Iti gasesti noi obiective,o iei de la capat,esti fericit.Ciudat...
Ciudat ce intorsuri ia viata asta,cum ne duce,cum ne aduce..
"Being a person is getting too complicated."-Skins

3 comentarii:

Anonim spunea...

ce e mai nasol e ca pentru tine toate astea sunt o premiera, abia acum bate soarele in castelul tau inghetat, si uite cum e sa se topeasca toate, uita-te in jurul tau, acum toate formele minunate de ieri sunt doar apa, uita-te si intreaba-te...a meritat?

M. spunea...

alaturi de...am descoperit niste chestii,niste sentimente,niste experiente..sincer,m'a schimbat,e singura persoana care a reusit sa ma schimbe...deci da.

WhisperedHowls spunea...

Ce-ar fii acum? sa nu ne mai traim viata de frica esecurilor? Asta e cursul vietii. Important este sa sti cum sa il colorezi pe-al tau diferit de al celorlalti :)