vineri, 15 octombrie 2010

Can't wait

Nu stiu cum sa ma exprim.Poate ca nu stiu cum pentru ca nu vreau sa fiu inteleasa in esenta mea.Ar disparea misterul,magia si odata cu ele si "ceva'ul" ala care ma face speciala.Sau cel putin asa consider ca sunt,asa ma vad prin ochii altora,asa m'au descris altii,asta e concluzia la care am ajuns.
Toti avem cate un "ceva"..si tu,si eu,si noi,si voi,si ele,si ei.Doar ca nu stim cum sa il pastram.Nu stim sa il conservam si sa il exploatam.Ne pierdem in detalii imaginare si "ceva-ul" se stinge,dispare sau devine atat de greu de vazut,si atunci devenim doar muritori de rand.Nu mai suntem speciali,suntem comuni si banali,ca o pereche veche de tenesi rupti si zdrenturosi pe care ii arunci la gunoi nepasator,desi cu cateva luni inainte dormeai incaltat/a.
Ironic cum ne facem rau singuri si nu ne dam seama decat intr'al 12-lea ceas.Si avem pretentii,chiar si in al 12-lea ceas.Asta e si mai ironic.
Parca o ceata densa se pune peste ochii tai,si nu mai vezi clar ceea ce obisnuiai sa vezi candva.Nu mai recunosti peisajul,oscilezi intre iubire si ura.Te zbati sa nu ajungi la batrana indiferenta,pentru ca sti ca atunci cand vei ajunge acolo totul se sfarseste.Si trebuie sa o iei de la inceput si sa treci din nou prin toate starile.
De ce trebuie sa tragi cu dintii disperat de o ultima sansa,in speranta ca totul va fi ca in trecut,cand tu sti prea bine ca ce a fost a fost si nu va mai fi vreodata la fel?
Unele chestii nu sunt date sa se intample decat odata in viata,iar atunci trebuie sa savuram momentul si atat.Chiar daca dupa asta o sa fi bantuit de amintiri,o sa te rasucesti in pat,o sa ai dureri de inima la propriu,o sa ajungi o stafie,o sa te umplli de regrete,totusi,intr'un final tot in punctul mort o sa ajungi.Adica de acolo de unde ai inceput.In fix acelasi loc,cu fix aceeasi persoana,uitandu'te in ochii ei si nesimtind nimic,exact ca inainte.
Can't wait for that moment.
di end.

Un comentariu:

Anonim spunea...

oooooooo si eu astept momentu ala >:)